Email Us : remap@hdi-tuning.co.uk

Wij kunnen vanaf nu plug-and-play ECU’s aanbieden. De plug-and-play ECU is al uitgerust met een stage-1 of stage-2 tuning. Het is inderdaad zo simpel als: haal uw accupolen los, verwijder uw standaard ECU, plaats uw nieuwe ECU en sluit uw accu weer aan. De ECU heeft geen startonderbreking meer, dus is toepasbaar in elk voertuig. Dit is ook handig als u problemen hebt met uw startonderbreker. U kunt uw originele ECU terugplaatsen wanneer u maar wilt.

Het is belangrijk dat de nummers op de ECU’s met elkaar overeenkomen. Het nummer dat van belang is, is het Bosch Hardware nummer, bijvoorbeeld: 0281010592. Het is ook belangrijk om het grote nummer overeen te laten komen. Dit is de software variant met bijvoorbeeld nummer 69 wat zichtbaar is op de sticker. Als u een Siemens ECU hebt hoeft alleen het hardware nummer overeen te komen. Bijvoorbeeld: 5WS40030B-T.

Hieronder staan de onderdelen die we momenteel op voorraad hebben. Deze staan ook op onze eBay pagina. Als u er niet achter kan komen waar u naar op zoek bent, neem gerust contact met ons op en wij zorgen ervoor dat er een ECU voor u klaargemaakt wordt. ECU’s zullen met track en trace verzonden worden en binnen 2-4 dagen bij u thuisbezorgd zijn. In het geval van spoed, kunt u contact opnemen en gaan we ons best doen voor 24 uur service.

Hebt u een ECU nodig die momenteel niet beschikbaar is? Of hebt u een ge-unlockte ECU nodig? Contacteer Steve via: remap@hdi-tuning.co.uk