is het remap veilig?

De meeste moderne auto’s zijn wat betreft vermogen wat ‘’geknepen’’ vanaf de fabriek. Er zijn verschillende redenen hiervoor:

Ten eerste: veel auto-eigenaren houden zich niet aan de aanbevolen service-intervals voor hun specifieke voertuig. Het gevolg hiervan is dat de kwaliteit van de motorolie achteruit gaat, en opstoppingen kan veroorzaken in de olieleidingen. Dit kan er mogelijk voor zorgen dat de turbo of de motor geen olie meer krijgt. Het brandstoffilter en het luchtfilter kunnen ook verstoppen, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit van de verbranding achteruit gaat. De fabrikanten zijn verantwoordelijk voor deze onverantwoordelijke voertuig-eigenaren, en moeten deze gevolgen incalculeren.

Een andere duidelijke reden voor het ‘’knijpen’’ van een voertuig is het stimuleren van verkoopcijfers in de toekomst. Zodra een fabrikant elk jaar de prestaties van hun nieuwe voertuigen kan verbeteren, is het aannemelijk dat zij hun nieuwe modellen zullen blijven verkopen en winst zullen blijven maken.

Moderne auto’s zijn uitgerust met een ECU (Electronic Control Unit). Voor een ‘’tuner’’ is het mogelijk de data die hierin opgeslagen is, aan te passen. Op deze manier kan het vermogen van een voertuig veilig verbeterd worden. Dit is dezelfde aanpak die een fabrikant gebruikt om het vermogen van hun (nieuwe) voertuigen te verbeteren.

Elke tuning is door ons grondig getest zodat u zeker kunt zijn van de veiligheid en betrouwbaarheid van uw voertuig. Zodra er meer vermogen wordt gevraagd van een motor is het belangrijk dat de service intervals in acht worden genomen. Dit zorgt ervoor dat uw voertuig langer heel blijft. Wij van HDI Tuning Ltd adviseren om elke 6000 kilometer een service interval te plannen, gewoon voor een veilig gevoel. Als u goed voor uw auto zorgt, zorgt uw auto goed voor u!

Tuning Diensten

Online Diensten

Software bestanden leverancier

Post Diensten

Stuur uw ecu per post.

IMMO off ECUs

Problemer met startonderbreker?

Roetfilter Verwijderen

Geblokkeerd Roetfilter?

EGR Verwijderen

Verwijder een defect EGR-systeem.

Webwinkel

Producten bestellen.

00+

Remaps made

00+

Facebook reviews

00+

Years Experience

Contact HDI Tuning

Thank you
Error occurred while sending email. Please try again later.