Email Us : remap@hdi-tuning.co.uk

Online remap service

Om onze online tuningsservice te gebruiken hebt u een kopie van uw ECU bestanden nodig. Om hieraan te komen hebt u het juiste gereedschap nodig. De specificaties hiervan kunt u hier vinden.

Wanneer je de bestanden hebt kun je ze mailen naar: remap@hdi-tuning.co.uk. Betalen kan via verschillende manieren, via geld overmaken (5 Euro korting) naar mijn nederlandse bankrekening of met paypal. Zodra ik de bestanden heb en de betaling, zal ik binnen 24uur de tuned software terugsturen.

Tunningsservice per post

Als u het niet ziet zitten om zelf uw ECU te kopiëren kunt u ook uw ECU simpelweg naar ons opsturen via de post. Instructies kunt u hier vinden.

Betalen kan via verschillende manieren, via geld overmaken (5 Euro korting) naar mijn nederlandse bankrekening of met paypal. Zodra ik de bestanden heb en de betaling, zal ik binnen 24uur de tuned software terugsturen.

Gedeblokkeerde ECUs

Al onze ECU’s op voorraad staan op eBay, maar u kunt ze ook op onze website hier vinden. Als u niet kunt vinden waar u naar op zoek bent, neem contact met ons op en we doen ons best de juiste computer voor u te vinden.

1.6 HDI Roetfilter vervangingspijp

Wij hebben een paar op maat gemaakte roestvaststalen uitlaatpijpen laten maken voor de 1.6 16v. Deze kunnen direct gemonteerd worden en zijn perfect te combineren met een tuning. De prijs is €105,- en u kunt hier een foto vinden.

Remap Payment